men sikrede til overste fodboldtrojer

men sikrede til øverste fodboldtrøjer Adriano afrundede målmanden
Sevilla led tirsdag aften et skud nederlag i Moskva, da Spartak Moskva løb ud i 5-1 tilskuere med henblik på at bringe sig rigtigt i strid med gruppe E.
Quincy Promes satte værterne frem i første halvleg før Simon Kjaer levelede før halv time. Anden halv mål fra Lorenzo Melgarejo, Denis Glushakov, Luiz Adriano og en anden fra Promes så Spartak afhente hvad der var en fremragende sejr til den russiske side.
Tolv minutter senere opfyldte Sevilla målene. Ever Banega satte et hjørnespark ind i fareområdet, og Kjaer steg højest, men hans hovedstød blev blokeret. Men heldigvis for danskeren faldt bolden perfekt til ham, og han fik lov til at svinge et venstre skud forbi målmanden.
Sevilla kunne have ført føringen før halvdelen, da Michael Krohn-Dehli plukkede bolden op på kanten af ​​kassen, men sikrede Billige Fodboldtrøjer sig til øverste hjørne, men Aleksandr Selikhov kom over mål for at gøre en fremragende redning.
Besøgende lavede en fremragende start i anden halvdel med Krohn-Dehli og Wissam Ben Yedder ved at gå tæt på en række lejligheder, men det var værterne, der fik gennembrudet, da Promes gik til Melgarejo, der skød lavt og hårdt på tværs af Sergio Rico i det fjerne hjørne.
I det 67. minut udspillede Spartak deres føring endnu længere, da Glushakov mødte Dmitri Kombarovs kors på volleyen, og til trods for at Rico fik hånden til det, kunne han ikke holde den ud af nettet.
Med Sevilla jagter spillet nu forlod de store rum på bagsiden, og de blev plukket og straffet i 74 minutter, da Promes fik fri ned til venstre og spillede en bold til Luiz Adriano, som Billige Fodboldtrøjer afrundede målmanden for at sætte Spartak 4-1 op .
Da kampen kom til ende, var der stadig tid for mand i kampen Promes at få fat i et andet mål. Han tog bolden op på venstrefløjen, før han slog to forsvarere og borede lavt ind i øverste hjørne for helt at dække, hvad der var en fantastisk aften for den hollandske vinger.
Resultatet ses, at Spartak går anden i gruppen, sammen med Liverpool på fem point. Anfield side havde et glimrende resultat på tirsdag, da de vandt 7-0 væk til Maribor. Sevilla er ikke ude af det endnu, og sætter et point bag Liverpool og Spartak på fire point, men deres tillid vil have fået et stort slag, og de skal nu slå Spartak, når sidene møder på Ramon Sanchez Pizjuan om to uger .